Auto

Project Kahn X-Class, një Pick-up me klasë

Project Kahn X-Class, një Pick-up me klasë

Kompania e njohur britanike që merret me modifikimin e vetuave, Project Kahn, nuk është e specializuar vetëm për modelet e Land Roverit dhe Jeepit, por aftësitë e saj i ka treguar edhe në modelet e prodhuesve të tjerë.

Kësaj radhe, Project Kahn është marrë me modifikimin e Pick-upit të Mercedesit, X-Class, të cilin e shndërruar atë një një veturë me klasë, transmeton Koha.net. Ajo për këtë Pick-up ka zgjedhur maskën e përparme me ngjyrë të zezë si dhe me të njëjtën ngjyrë është edhe mbrojtësi i ri i përparmë, mbrojtësit anësor të zgjeruar, si dhe xhamat e pasmë të errët. Po ashtu, ka zgjedhur edhe set të ri të rrotave 22-inçësh nga alumini të cilat janë në dispozicion me ngjyra të ndryshme.