Auto

Panairi i veturave në Frankfurt duhet të ndryshojë që të mbijetojë

Panairi i veturave në Frankfurt duhet të ndryshojë që të mbijetojë

Një nga shfaqjet më të mëdha dhe më të rëndësishme automobilistike në botë mund të mos ruajë format aktuale.

Nuk është sekret që shfaqjet kryesore të veturave tradicionale evropiane janë në krizë. Në vitet e fundit, ka pasur një rritje të numrit të prodhuesve të veturave që mungojnë vullnetarisht në këto ngjarje.