Auto

Audi mund t’i japë fund modelit A5 Sportback

 

Prodhuesi gjerman ka vendosur të zvogëlojë numrin dhe larminë e modeleve të tij.

Presidenti i Audi, Bram Shot tashmë ka njoftuar se qëllimi i tij është të zvogëlojë numrin e modeleve të ofruara nga ky prodhues, pasi ai beson se Audi është "e përfshirë në shumë projekte" dhe kjo duhet të ndryshojë.