Auto

Kosova kthehet me suksese nga Buzeti

 

Automobilistët kosovarë kanë pasur paraqitje mjaft të mirë në garën që u zhvillua në Buzet të Kroacisë dhe që ishte e vlefshme për Kampionatin Evropian.

Bardhyl Canolli, Besfort Bunjaku dhe Gazmend Demolli janë kthyer me kupa nga kjo aventurë, pasi të tre janë renditur në pozitën e tretë në klasat përkatëse.