Auto

Brenda revolucionit të çrregullt të automjeteve elektrike të Indisë

Brenda revolucionit të çrregullt të automjeteve elektrike të Indisë
 

Është ora e pikut e mëngjesit në stacionin e metrosë Nawada në kryeqytetin e Indisë, dhe dhjetëra karroca elektrike po përpiqen të kalojnë nëpër portën e ngushtë në parking.

Pasi të jenë futur brenda, secila ndalet me qëllim që katër ose pesë pasagjerët e saj të zbresin para se të depërtojë përsëri për të marrë më shumë pasagjerë.