Auto

Automobilistët kosovarë të gatshëm për Evropianin në Kroaci

Automobilistët kosovarë të gatshëm për Evropianin në Kroaci

Liridon Kalenderi, Bardhyl Canolli, Besfort Bunjaku, Gazmend Demolli, Leutrim Bytyqi, Kreshnik Mariqi dhe Valon Jaha janë automobilistë kosovarë që do të marrin pjesë në garën e madhe, e cila këtë fundjavë mbahet në kuadër të Kampionatit Evropian mbahet në Buzet të Kroacisë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

FASK-u bën të ditur se bëhet fjalë për njërën nga garat më të mëdha, më atraktive dhe më prestigjioze, prandaj është e qartë se, edhe konkurrenca është tejet e madhe.