Auto

Audi RS6 Avant i ri me 591 kuajfuqi

Audi RS6 Avant i ri me 591 kuajfuqi
Foto: Motor1

Audi A6 i ri për vitin 2020, me emrin e brendshëm C8, deri tani është promovuar si Avanti në version Sedan dhe karavan, duke përfshirë A6 Allroad Quattro, por kjo nuk është e tëra çfarë pritet në gamën e këtij modeli.

A6 i ri karakterizohet me dimensione më të mëdha, interier të rehatshëm i cili përfshinë instrument-tabelën digjitale dhe ndriçimin ambiental, transmeton Koha.net. Po ashtu, karakterizohet edhe me sistemin për parkim - Parking Assist, teknologjinë autonome të Nivelit 3 si dhe me aerodinamikën e përmirësuar.