Auto

Mansory zgjeron Urusin e Lamborghinit me çmim marramendës

Mansory zgjeron Urusin e Lamborghinit me çmim marramendës
Foto: Hollmann International

Urus është SUV-i i parë i prodhuesit italian të hiper-veturave sportive, Lamborghini, i cili në versionin bazë është shumë i fuqishëm dhe tërheqës.

Atyre të cilëve nuk iu duket mjaftueshëm, kompania gjermane e cila merret me modifikimin e veturave, Mansory, ka përgatitur një paketë të veçantë, transmeton Koha.net.