Auto

Kinezët krijojnë motoçikletën elektrike që shkon vetë në stacionin e mbushjes

Kinezët krijojnë motoçikletën elektrike që shkon vetë në stacionin e mbushjes

Kompania kineze e motoçikletave elektrike, “Segway-Ninebot”, ka vendosur të krijojë një motoçikletë që mund të ecën vetë në drejtim të stacionit të mbushjes.

“KickScooter T60”, modeli i ri i kompanisë i prezantuar këtë fundjavë, vjen me tre rrotë dhe shfrytëzon inteligjencën artificiale dhe mund të funksionojë edhe pa ndihmën e shoferit, raporton Reuters, transmeton Koha.net.