Auto

Hyundai pushton tregun amerikan

Hyundai pushton tregun amerikan
 

Prodhuesi i njohur koreano-jugor i veturave, Hyundai Motor, ka njoftuar një ndryshim në shitjet në tregun e SHBA-së dhe një gamë të zgjeruar të automjeteve sportive Off-Road, pasi regjistroi rritjen më të lartë tremujore të fitimit në shtatë vjet.

Hyundai tani parashikon se pjesa e saj në tregun amerikan do të fillojë të rritet përsëri këtë vit dhe se në fund të vitit 2019 do të jetë 4.2 për qind krahasuar me 3.9 për qind të vitit të kaluar, ndërsa shitjet e SUV-it Palisade të modernizuar do të fillojnë në gjysmën e dytë të këtij viti.