Auto

BMW këtë muaj do të sjellë rivalin e Mercedes CLA

BMW këtë muaj do të sjellë rivalin e Mercedes CLA
Foto: Motor1
 

Bavarezët për një kohë të gjatë janë duke punuar në një model që do të jetë në treg për t’u përballë me Mercedes CLA-në.

Sipas emërtimit ekzistuese të këtij modeli duhet të jetë pjesë e familjes Series 2 dhe pritet të mbajë etiketën Gran Coupe.