Auto

Fiati propozon bashkim me Renaultin

Fiati propozon bashkim me Renaultin

Diskutimet për një bashkim 38 miliardë eurosh në mes të Fiat Chrysler Automobiles (FCA) e Renaultit janë konfirmuar zyrtarisht nga FCA nëpërmes një deklarate.

Marrëveshja parasheh që Fiati e Renaultit të zotërojnë secili nga 50% të veturat e reja dhe që do të sillte kursime më të mëdha se 5 miliardë euro këtyre dy kompanive, transmeton koha.net.