Auto

Toyota së shpejti sjell minibusin e ri Proace City

Toyota së shpejti sjell minibusin e ri Proace City

Toyota po hyn në segmentin evropian të automjeteve kompakt me një model tërësisht të ri - Proace City, krijuar në bashkëpunim me grupin francez PSA.

Prodhuesi japonez prezantoi minibusin e ri multi-funksional - në një version të mallrave dhe pasagjerëve, e cila është e mbushur kryesisht me Peugeot Partner (Rifter) / Citroën Berlingo / Opel Combo.