Auto

Automobilat me motorët më të vegjël në histori

 

Që nga vitet 1920 e deri sot gjithmonë kanë qarkulluar automobila me motorë të vegjël. Edhe pse sot kompanitë garojnë për fuqi dhe motorë më të mëdhenj, në të kaluarën lajm kanë përbërë automobilat e vegjël, por që të paktën mund të funksiononin për transport.

Jo të gjithë automobilat e vegjël ishin ekonomikë dhe disa madje kishin performanca të pazakonta. “Autocar” i ka renditur disa prej automobilave të vegjël më të veçantë në histori, shkruan sot Koha Ditore.