Auto

Land Rover tërheq 44 mijë vetura

Land Rover tërheq 44 mijë vetura
 

Jaguar Land Rover (JLR) është duke tërhequr më shumë se 44 mijë vetura pas raportimeve që pohojnë se 10 modele të kësaj kompanie emitojnë më shumë CO2 se sa në kohën kur janë regjistruar të dhënat gjatë certifikimit të tyre.

Sipas sistemit të alarmit të Komisionit Evropian, një numër i madh i modeleve të ‘JLR’-it “mund të emitojnë CO2 të tepërt dhe se nuk janë komfor gjendjes që ishin gjatë certifikimit, transmeton koha.net.