Del në shitje Renaulti i ndarë në dysh i James Bondit Foto: Auto Classics

Del në shitje Renaulti i ndarë në dysh i James Bondit

11 March 2019 17:12

Një pronar i kujdesshëm - dy gjysma. Renault 11 TXE i vitit 1984, dikur i abuzuar nga agjenti “007” në vitin 1985, ka dalë në shitje në Muzeun Auto Orlando.

A keni ndjekur ndonjëherë Grace Jones me një taksi parisian? Këtë e ka bërë aktori Roger Moore përgjatë brigjeve të lumit Sena gjatë filmit “A View To Kill” dhe Renault 11 TXE ishte dhuratë e pavdekshmërisë automobilistike nga agjenti “007” - James Bond.

Vetura e plotë u përdor gjatë skenave fillestare përpara se “007” të bënte kërdi nëpër ujërat parisian, me variantin “e konvertueshëm” që përdoret për të shtëna, transmeton KosovaPress.

  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics
  • Foto: Auto Classics

Vetura përfundimtare u manipulua për t’u ndarë në dysh, në kontakt me një shofer civil në Renault 20 dhe paraqet interesin më të madh nga treshja e Hatchbacks franceze.

Ajo nuk mund të jetë më veturë, por është sigurisht unike. Vetura e vetme e plotë ishte shitur në ankand në vitin 2008 për 6.000 dollarë dhe më vonë u shfaq në Edinburg për premierën e filmit tjetër të James Bondit, “Quantum of Solace”.

Natyrisht, Renault 11 TXE mbetet një nga automjetet më të diskutueshme të Bondit. I njohur për trajtimin e dobët, modeli nuk kishte vlerë në tregun e dorës së dytë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme