Auto

Këtë javë do të prezantohet Tesla Model Y

 

Prodhuesi amerikan i veturave elektrike luksoze ka lansuar modelin e ri Y, i cili do të ketë premierën të enjten, më 14 mars.

Fotografia e fundit, e cila u botua si një ilustrim i ftesës për premierë, përmban një siluetë të ndriçuar pjesërisht të veturës, duke përfshirë një dizajn të pasqyruar, si dhe dritat që u ngjajnë atyre të Modelit3.