Auto

Zbulohet si duket interieri i gjeneratës së re të BMW Series 1

Zbulohet si duket interieri i gjeneratës së re të BMW Series 1

Premiera e gjeneratës së re të BMW Series 1 gjithnjë e më shumë po afrohet dhe së fundmi janë publikuar shumë fotografi të këtij modeli gjatë testimeve por i maskuar.

Ndërkohë, dikush ka arritur që të fotografojë interierin e këtij modeli dhe këto fotografi i ka publikuar uebfaqja e njohur Motor1, transmeton Koha.net.