Auto

Skoda Octavia vjen në version të ri RS Challenge

Skoda Octavia vjen në version të ri RS Challenge

Përveç modelit standard sportiv Octavia RS, Skoda tani në disa tregje ofron edhe versionin e ri RS Challenge, i cili vjen me disa detaje të reja në eksterier dhe interier.

Skoda, në disa tregje, ka pasuruar ofertën e saj të Octavia RS me versionin e ri Challenge për shkak se ka disa elemente shtesë që nuk i ka versioni standard RS, duke përfshirë disa dallime vizuale si dhe me çmim më të lartë për 5,000 euro, transmeton Koha.net.