Auto

Jaguar Land Rover do të ndalë prodhimin përkohësisht në prill shkaku i Brexitit

Jaguar Land Rover do të ndalë prodhimin përkohësisht në prill shkaku i Brexitit
 

Prodhuesi më i madh i makinave në Britani, Jaguar Land Rover ka konfirmuar se në prill do të ndalë prodhimin e makinave për shkak të Brexitit.

Reuters raporton se kompania ka konfirmuar se do të ketë një javë pauzë në prill për shkak të çrregullimeve që mund të sjellë Brexiti në treg, që do të prekte tri fabrikat e saj dhe uzinën e saj të motorit, transmeton Koha.net.