Auto

ABT Sportsline sjell paketa të reja për Audi A8 të ri

ABT Sportsline sjell paketa të reja për Audi A8 të ri
Foto: Motor1

Kompania e njohur gjermane, ABT Sportsline, edhe më parë ka përgatitur paketa për përforcimin e motorit 3.0-litër TDI të gjeneratës më të re të modelit luksoz të Audit – A8, ndërsa tani kjo kompani ofertën e saj për A8 e ka zgjeruar me paketën e re për aerodinamikën e tij dhe me set të ri të rrotave.

Paketë për aerodinamikën përfshinë mbrojtësin e përparmë shtesë (spoiler), mbrojtësi i pasmë me atë shtesë (difuzer) dhe mbrojtësin shtesë të pasmë (spoiler) mbi bagazh nga fibra të karbonit.