Auto

Audi përgatit crossover-in elektrik të madhësisë së Q2

Audi përgatit crossover-in elektrik të madhësisë së Q2
 

Një vit më parë, ka pasur vetëm një SUV elektrik - Modeli Tesla X, por këtë vit kemi Jaguar I-Pace, dhe në dy vjetët e ardhshëm do të vijnë edhe nëntë të tjerë.

Disa nga "veteranët" e industrisë së automobilave siç është Mercedes-Benz, por edhe disa "fëmijë" të rinj si Rivian amerikan vijnë në këtë segment dhe në këtë histori nuk janë përfshirë kinezët, transmeton KosovaPress.