Auto

Publikohen fotografitë dhe videoja e Mercedes GLE të ri

Publikohen fotografitë dhe videoja e Mercedes GLE të ri

Pas premierës së SUV-it GLE të rregullt, tani është duke u përgatitur gjenerata e re e tij.

Mercedes GLE në version Coupe aktual, i cili është i bazuar në Mercedes-GLE, debutoi më 2014-ën për të rivalizuar BMW X6. Ndërkohë, në tetor u shfaq një gjeneratë e re e GLE-së, e cila hapi rrugën për versionin Coupe të ri.