Auto

Rusët ‘zbusin’ Panamerën GT të Porsches

Rusët ‘zbusin’ Panamerën GT të Porsches
 

Kompania e njohur ruse, TopCar, po vazhdon të merret me modifikimin e veturave të Porsches dhe tani ajo prezanton kreacionin më të fundit të saj të quajtur Porsche Panamera GT Edition.

TopCar, në këtë edicion e ka ‘zbutur’ paksa Panamerën në version GT.