Auto

Detajet e reja dhe fotografitë e para zyrtare të rivalit të Golfit

Detajet e reja dhe fotografitë e para zyrtare të rivalit të Golfit

Prodhuesi çek ka publikuar detaje të reja dhe fotot e para zyrtare të hatchbackut të ri kompakt që do të debutojë deri në fund të vitit.

Scala është modeli i ri Skodës në të ashtuquajturin segmentin “C” të veturave kompakte, në të cilin në Evropë Golf është i pamposhtur, me një konkurrencë të fortë të veturave, si Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane, Peugeot 308.