Auto

Skoda Octavia vjen me motorët e rinj

Skoda Octavia vjen me motorët e rinj

Modeli më i shitur i prodhuesit çek Skoda, Octavia, më në fund do të vijë me motorë të rinj.

Octavia e ridizajnuar vetëm tani vjen me motorë 1.5 dhe 2.0-litërsh TSI.