Arsim Canolli

Dragomani, “jashtëzakonshmëria” dhe qartësia për trashëgiminë kulturore të Kosovës 03 mars 2018 23:13

Në një raport të quajtur, “Kërkimi i një marrëveshjeje historike mes serbëve dhe shqiptarëve të Kosovës: nga paqartësitë në qartësi”, të botuar nga fondacioni...

Universiteti dhe integriteti akademik 13 dhjetor 2017 14:51

Integriteti akademik është strumbullari i universitetit. Në shtëpinë universitare, integriteti dhe përgjegjësia akademike kultivohen nga liria akademike, autoriteti akademik dhe rendi institucional. Liria akademike...

Serbia ka filluar edhe një fushatë të egër kundër Kosovës në UNESCO 21 gusht 2017 17:46

Serbia ka filluar edhe një fushatë të egër kundër Kosovës, tani në prag të kohës së aplikimit potencial të Kosovës për antarësim në UNESCO. Në një dokumentar...