Arbëri

Urime Fitër Bajrami nga Fluidi!

Urime Fitër Bajrami nga Fluidi!

Kompania Fluidi uron të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, të besimit mysliman për Festën e Fitër Bajramit, me urimin që këtë festë ta kalojnë në mirëqenie, ne mirëkuptim, në harmoni dhe me shtrirjen e dorës së ndihmës ndaj njëri tjetrit.

Urojmë që këtë festë të gjitha familjet në tërë territorin Republikës së Kosovë, dhe në mesin e të gjitha familjeve tona të mbizotërojë shëndeti, mirëqenia dhe gëzimi.