Arbëri

Cili është skandali i radhës, kryeministër?

Cili është skandali i radhës, kryeministër?
Foto: Koha

Cili është skandali i radhës, kryeministër? Është pyetja e cila po qarkullon nëpër rrjete sociale. Kjo pasi në seancën dhe Akademinë e mbajtur të dielën në 140 vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, kryeministri Ramush Haradinaj solli për audiencën një moment të pakëndshëm.

Nga foltorja ai largoi një zonjë, që doli si e paftuar dhe që ishte mbesa e Mehmet Pashë Derallës. Këtë herë, Haradinaj e largoi me forcë, si të ishte në rolin e sigurimit.