Arbëri

Mustafa: Gjakova meriton shumë më shumë investime

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka shënuar sot në Gjakovë 27-vjetorin e themelimit të Degës në këtë Komunë.

Para të pranishmëve foli kreu i LDK-së e kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe kryetari i Degës së LDK-së në Gjakovë, Luan Gola.