Arbëri

Studentët në Kosovë të varur financiarisht nga familja

 

Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, janë anketuar disa studentë se a varen financiarisht nga prindërit, apo vetë financohen.

Shumë nga ta thanë se iu ndihmojnë prindërit pasi janë të papunë, por edhe ata që punojnë, kanë paga të pamjaftueshme dhe u duhet ndihma e prindërve për të studiuar.