Arbëri

Rihapet rruga Bogë-Theth

 

Tiranë, 30mars – Hapet rruga për në Parkun Kombëtar të Thethit, e bllokuar nga bora prej disa kohësh për kalimin e automjeteve .

Përfundimisht aksi Shkodër-Bogë-Theth hapet edhe për mjetet motorike duke bërë të mundur kalimin e vizitorëve për në parkun e Thethit. Ky është një nga parqet më të vizitueshme në të katër stinët, duke pritur shumë vizitorë dhe turistë të huaj.