Arbëri

Votohet deklarata që Kuvendi e njeh Kosovën vetëm si Republikë

 

Deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë votuar një deklaratë që Kuvendi e njeh Kosovën vetëm me emrin Republika e Kosovës dhe pa fusnotë.

Me anë të kësaj deklarate ratifikimi i marrëveshjeve ndërkombëtare Kosovës i referohet vetëm me emrin kushtetues Republika e Kosovës.