Arbëri

Kuvendi ratifikon Marrëveshjen për Fondin e Ballkanit Perëndimor

 

Kuvendi i Kosovës me 89 vota për dhe dy kundër, ka ratifikuar Marrëveshjen për Fondin e Ballkanit Perëndimor, me seli në Tiranë.

Pas harmonizimit të qëndrimeve të grupeve parlamentare, projektligji për themelimin e Fondit të Ballkanit Perëndimor doli sërish në votim dhe u votua me shumicë votash.