Arbëri

Kush e organizoi takimin e Holbrooke me UÇK-në në Junik?

 

Pamjet nga takimi i diplomatit amerikan Richard Holbrooke me ushtarë të UÇK-së, janë ndër më të njohurat nga lufta në Kosovë. Por si u bë që Holbrooke të takohej me UÇK-në në Junik, megjithëse nuk kishte qenë pjesë e agjendës së tij dhe kush e kishte organizuar atë takim