Arbëri

Rikonfirmohet njohja e pavarësisë së Kosovës nga Guinea-Bissau

 

Rreth 3 muaj pasi ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, deklaroi se Guinea-Bissau e ka tërhequr njohjen e pavarësisë së Kosovës, ka ardhur edhe demanti për këtë pretendim.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë me dije se ka takuar sot ministrin e Shtetit dhe shef i Shtatmadhorisë së presidentit të Guinea-Bissau, Fabien Sagna dhe këshilltarin e presidentit, Paulino Cabral, të cilët edhe ia kanë rikonfirmuar njohjen e shtetit të tyre për Kosovën.