Arbëri

Abrashi thotë se që nga janari janë ndarë rreth 400 mijë euro për shërbime sociale

 

Ministri i Punës dhe Mirëqënies Sociale, Arban Abrashi përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur se që nga janari janë ndarë rreth 400 mijë euro për shërbime sociale.

“Rreth 400.000 euro të ndara për shërbime sociale, nga janari këtij viti. Sot me Ministrin Hoti, vizitova organizatën "Hareja" në Rahovec e cila përkujdeset, ofron shërbime dhe organizon aktivitete tjera, për gratë, fëmijët me aftësi të kufizuara, viktimat e dhunës etj”, ka shkruar Abrashi në Facebook, transmeton Koha.net.