Arbëri

Daçiq: Vendimi i Prishtinës për paluajtshmëritë, ilegal dhe i papranueshëm

 

Vendimi i Qeverisë së Kosovës që të gjitha pasuritë e paluajtshme të regjistruara në emër të RSFJ-së t’i regjistrojë në emër të Kosovës, për Serbinë është plotësisht ilegal, i papranueshëm dhe nuk ka rëndësi juridike.

Kështu deklaroi të mërkurën zëvendëskryeministri i parë i Serbisë, Ivica Daçiq, transmeton KP.