Arbëri

FAZ: Ajo që po bën Ivanov s’është parë që nga rënia e Millosheviqit

 

Presidenti i Maqedonisë, George Ivanov, me refuzimin që të pranojë rezultatet e zgjedhjeve dhe dhënien e mandatit liderit opozitar, po bën atë që në rajon nuk ka ndodhur që nga rënia e Sllobodan Millosheviqit.

Kështu shkruan gazeta gjermane “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ), të cilën e citon “Deutsche Welle”.