Arbëri

Liri për socialdemokratin Sadri Ramabaja, kërkon një grup intelektualësh

 

Një grup intelektualësh, nga vende të Perëndimit dhe kryesisht me qëndrim atje, i është drejtuar me një letër Gjykatës Speciale në Prishtinë dhe prokurorit Sylë Hoxha, përmes të cilës kërkon lirimin e Dr. Sadri Ramabajës, duke e cilësuar arrestimin dhe akuzat që i bëhen atij të motivuar politikisht.

Kjo letër i është dërguar edhe redaksisë sonë, sikundër edhe medieve të tjera në shqipe, për publikim. Po e botojmë të plotë dhe pa ndërhyrje.