Arbëri

Jovanoviq: Rusia, përmes Serbisë, po e do destabilizimin e Ballkanit

Në vend të metaforave të pasuksesshme e të rrezikshme, ministri rus i Punëve të Jashtme Sergei Lavrov duhet që qartë, hapur dhe ndershëm të thotë çfarë pret Moska nga ne, siç e ka thënë këtë Perëndimi, ka deklaruar sot kryetari i Partisë Liberale Demokratike Çedomir Jovanoviq.

Meqë Moska s’e ka thënë këtë, si përfundim imponohet konstatimi se ata nuk kanë guxim të thonë asgjë për qëllimet e tyre të vërteta duke pritur që Serbia edhe një herë të sakrifikohet në emër të Rusisë, ka thënë Jovanoviq në deklaratën e shkrua, përcjell FoNet.