Arbëri

Kosova dhe Shqipëria paguajnë kredi 70-milionëshe për linjën që nuk funksionoi asnjë ditë

 

Traktati i Athinës i vitit 2015 për energjinë nuk po gjen ende zbatim në linjën e interkonjeksionit 400 kilovolt Shqipëri-Kosovë.

Për zgjidhjen e këtij ngërçi tash është dorëzuar edhe Sekretariati i Komunitetit të Energjisë me qendër në Vjenë, shkruan sot Koha Ditore.