Arbëri

KOHA Ditore mbush 27 vjet

KOHA Ditore 27 vjet

Më 3 prill 1997, u botua numri 1 i gazetës "Koha Ditore"

Sot janë bërë 27 vjet nga botimi i numrit 0/1 të gazetës KOHA Ditore. Ky numër ishte botuar më 31 mars të vitit 1997.

Numri i veçantë ishte shpërndarë falas atë ditë dhe në dy ditët pasuese dhe ishte botuar në 16 faqe.

Përveç të dielës, atë kohë KOHA Ditore dilte gjashtë herë në javë. Më 3 prill 1997, u botua numri 1 i gazetës.

KOHA Ditore u rezistoi kohëve të vështira. Më 30 korrik të 1997-s u botua numri 100 i gazetës.

Më 16 qershor të vitit 1999, KOHA Ditore u shpërnda në Prishtinë për herë të parë pas luftës. Shpërndarja u bë falas. Numri jubilar, 1000, u botua më 9 prill të vitit 2000.

As pas 27 vjetësh rrugëtimi i KOHËS nuk ndalet.

Ajo vazhdon misionin e saj për shoqëri të lirë që pushtetin e mban përgjegjës si vlerë e themeltë demokracie.