Arbëri

“Nata e zjarreve” sonte mbyll “Epopenë e UÇK-së”

 

Në ditën e tretë të manifestimit tradicional “Epopeja e UÇK-së”, sot në Prekaz ndezën e flakadanët, për të vazhduar pastaj në Skenderaj me programin kulturo-artistik “Nata e zjarreve”.

Me aktivitetet e sotme, të cilat fillojnë nga ora 17:45 në Prekaz dhe në ora 18:00 në Skenderaj, përfundon manifestimi “Epopeja e UÇK-së”.