Arbëri

Kurti takon përfaqësuesit e QUINT-it: Për mbajtjen e zgjedhjeve duhet marrëveshje ndërshtetërore

 

Kryeministri Albin Kurti me zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi, janë takuar me përfaqësuesit diplomatikë të shteteve të QUINT-it dhe Bashkimit Evropian.

Ata kanë diskutuar ndër tjerash edhe për kërkesën e Serbisë drejtuar OSBE-së për mbajtjen e zgjedhjeve në territorin e Republikës së Kosovës.