Arbëri

Hajdari: Manipulimet me çmime po vazhdojnë

Rozeta Hajdari
 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka thënë se manipulimet me çmimet po vazhdojnë, pasi marzha e fitimit për bizneset në disa produkte bazë është mbi 50 për qind.

Pas rrëzimit të ligjit për çmimet tavan nga Gjykata Kushtetuese, Hajdari tha se argumentet që i kanë pranuar nga Kushtetuesja nuk qëndrojnë, pasi sipas tij, s’ka pas asnjë shkelje të tregtisë së lirë.