Arbëri

Klinaku: Trendafilova më mirë të merrej me shkeljen e të drejtave ndaj të paraburgosurve në Speciale

 

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të OVL-UÇK-së, Faton Klinaku ka thënë se do të ishte mirë që kryetarja e Gjykatës Speciale, Ekaterina Trendafilova të ftonte në diskutim me shoqërinë civile dhe përfaqësuesit e organizatës që ai drejton.

Sipas tij, pa marrë parasysh qëndrimin e tyre, ajo nuk do duhej ta përzgjedhte shoqërinë civile.