Arbëri

Shtrohet nevoja për pajisje të rënda e armatim të sofistikuar për FSK-në

Foto: Alban Bujari \ KOHA
 

Më 28 Nëntor është vlerësuar si asnjëherë më parë nevoja për ta bërë FSK-në me pajisje ushtarake më të rënda dhe me armatim më të sofistikuar. Njohësit e sigurisë thanë se duhet më shumë buxhet, në mënyrë që ushtria ta përballojë çfarëdo kërcënimi

Forca e Sigurisë është institucioni që Kosova i ka dhënë mandat për t’ia mbrojtur territorin.

Në Ditën e Flamurit, më 28 Nëntor, është vlerësuar si asnjëherë më parë nevoja për ta bërë atë me pajisje ushtarake më të rënda dhe me armatim më të sofistikuar.