Arbëri

Deklarimi i pasurisë të shtrihet edhe te hetuesit policorë, thotë Ramadani

 

Eksperti i sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se janë shumë elemente negative që e kanë përcjellë Policinë e Kosovës tërë këto vite dhe se nuk ka pas përmirësim të dukshëm.

Në “Puls” të KTV-së ka folur se si përgjegjësia menaxheriale është e para.