Arbëri

Aleanca e Partive Liberale të Evropës: Serbia të përmbahet nga inkurajimi i sulmeve ndaj Kosovës

 

Aleanca e Partive Liberale të Evropës u ka bërë thirrje autoriteteve në Serbi që të bashkëpunojnë plotësisht me komunitetin ndërkombëtar dhe autoritetet e Kosovës në hetimin dhe sjelljen para drejtësisë të përgjegjësve për sulmin më 24 shtator në veri të Kosovës me armë të rënda kundër patrullave të policisë së Kosovës ku u vra polici Afrim Bunjaku.

Kjo aleancë ka theksuar se Serbia duhet të angazhohet për normalizimin e marrëdhënieve.